fredag 31 december 2010

Nu åker vi

Det blev en äkta hollywoodstyle ikväl med lockar, röda läppar och svart kajal. Älsklingen köpte precis en resa till Thailand åt oss. Jag är överlycklig och berättar mer för er imorgon! Nu ska vi åka till Huddinge och fira nyår. Ha det underbart! Puss på er

Gott Nytt År!

Idag är det sista dagen på 2010. Ikväll ska vi hem till ett par vänner som ställer till med fest. Ser verkligen fram emot det. Men tycker det är lite jobbigt med min hosta. Men det ska nog gå.

Jag och älsklingen har firat två nyår tillsammans innan och det med stor variation.

Här på första nyår hade vi precis flyttat in i vår underbara lägenhet i Duvbo och kvällen till ära skulle vi på en stor tillställning med mycket folk i stan. När middagen var uppäten tog vi bilen hem och tittade på raketerna från vår balkong som har milslång utsikt. Det var helt underbart! Efteråt åkte vi in till festen igen och dansade salsa natten lång..

Förra året var vi på varmare breddgrader och firade nya året tillsammans på Koh Samui. Jag fixade mig hemma medan Stefan var ute och spanade efter en bra restaurang. Han kom hem och hämtade mig och körde oss till Zicos. Det var en stor buffé med mycket god mat. Vid bordet låg även den glittriga hatten som var pricken över i:et på min outfit. Vi hade så himla kul och mysigt vid middagen. Efteråt gick vi ner på stranden och trängdes med tusentals människor. Raketerna var såklart igång redan innan tolvslaget, men väl då sattes det igång ett krig. Har aldrig varit med om så mycket raketer och så mycket krut förut. Vi fick ta skydd! Ganska snabbt fortsatte vi upp till gatan och hamnade på en klubb där vi (läs:Stefan) dansade som aldrig förr.

Hoppas ni får en fin nyårskväll och en bra början på nya året! Gott Nytt År! :)

torsdag 30 december 2010

Gokväll!

Stefan TurlockHej och hå! Har varit sjuk hela veckan. Men börjar sakta bli bättre. Har bara en irriterande hosta kvar. Nu ska jag mysa ner mig i soffan bredvid min underbart fina man. Ciao!

fredag 24 december 2010

My love is coming home

Nu är det julaftonsmorgon. Som jag längtat efter den här dagen. Om en timma åker jag ut till Arlanda och hämtar min tomte Stefan som varit borta i två veckor. Har en pirrig känsla i magen precis som man hade när man var liten och gick och la sig jättetidigt dagen innan så Julafton kunde komma fortare. Ska bli så skönt att bara få se honom igen! Hela dagen ska spenderas med släkt och vänner. Det ska bli helt underbart. Ha en riktigt God Jul allihop! :)

tisdag 21 december 2010

Älskling...

Julgodis

Har gjort ännu lite mer julgodis ikväll. Kokosgodis doppade i choklad. Tog hälften med marabou vintervit (min favvo) och andra hälften med marabou nougat. Ett riktigt smarrigt tips! Nu ska här sovas.. Kram

måndag 20 december 2010

Good Night!

En riktigt trött tjej är det som sitter framför datorn nu, trots att hon varit ledig hela denna dag.

Har hängt hemma hos familjen hela helgen och fixat inför julafton. Vi har klätt granen och fixat med juldekorationer. Köpt massvis med julklappar, herregud. Undrar om allt får plats under granen! Hela dagen idag har gått åt till att göra ischoklad i alla olika mumsiga smaker och till att rulla tusentals sugerdupergoda hemmagjorda köttbullar. Ville äta upp allihop på en gång. Julstämningen inom mig är på topp. Det är tyvärr en sak som fattas, men det får jag på julaftonsmorgon. Som jag längtar!

Nu ska lilla jag gå och sova, hoppas ni har det bra allihop! Puss och kram.

onsdag 15 december 2010

Ett gott skratt förlänger livet..

Hahaha, om ni vill ha ett gott skratt så måste ni läsa Saras blogg. Jag är ingen elak vän, men hon var ju så lik! Haha! Till och med Emmelie och Jennifer höll ju med mig.

Dagens foto

Idag vill jag vara här, med älsklingen!!

torsdag 9 december 2010

Önskelista


Min älsklings parfym tog precis slut, så lägger till den på listan.
  • Dior addict, den blå lilla flaskan.

onsdag 8 december 2010

December

Hohoho i julstugorna! Här har det varit tomt ett tag, ska försöka bli bättre på att uppdatera. Känner mig bara som ett ända stort virvarr just nu. Det händer så mycket att jag inte hinner med allt. Både jobbiga och roliga saker. Vill så mycket och måste så mycket. Finner ingen balans! Men allt blir bra tillslut. Det vet jag. Måste skriva listor för att hinna med allting jag måste göra. Att man aldrig kan vara ett steg före istället. Jag försöker hela tiden att vara positiv, men just nu känns det som att jag bara stöter på motgångar. Men kommer ha mycket tid framöver att hinna ikapp med allt.

Ikväll ska jag iaf hem och mysa sååå mycket som det bara går med älsklingen. Kura upp mig i hans varma famn och pussa på honom en triljongånger. Det är prio 1 på listan idag. Hoppas ni mår bra där ute! Vi hörs snart. Kram

Föressten så har jag lagt upp min hemsida nu. Det är lite kvar att fixa på den men ni kan ju alltid ta er en titt!
malinrosenholtz.se