måndag 15 november 2010

Monday morning

 
Godmorgon! Hoppas ni haft en trevlig helg. Jag var faktiskt ute i lördags. Kände mig lite vilse med tanke på att det typ var ååår sen jag va ute, speciellt här i Sverige. Började kvällen hemma hos Jessica där vi fixade oss och hade de mysigt, sen drog vi in till Stures och hamnade på någon vip fest och efter det åkte vi till Berns. Vilka härliga och stora lokaler Berns har. Det är precis så en festlokal ska se ut! Måste dock erkänna att jag faktiskt inte tyckte det va speciellt kul. Jag var taggad och såg fram emot att gå ut, så jag hade ju rätt inställning. Men trots att jag inte drack en droppe känner jag mig fortfarande bakis än idag. Igår vaknade jag upp med sprängande huvudvärk. Jag har så mycket hellre en mysig hemmakväll med några vänner. Men det var kul att umgås med Jessi, klä upp sig och få sminka sig lite mer än vanligt. Nu ska här jobbas. Ciao!

fredag 12 november 2010

Finally!!

Sorry för dålig uppdatering den senaste tiden! Men nu är det äntligen helg, idolmys med älsklingen ikväll och lång sovmorgon imorrn. Ska bli heeelt underbart. Ciao!

lördag 6 november 2010

About

Malin Rosenholtz
Blev visst en hemmakväll ikväll och tog faktiskt fram sminkväskan, kameran, en smula kreativitet samt photoshop. Så nu har jag äntligen fått till ett foto på mig själv som passar bra till min sida. Jag är übernöjd. Färgen på läpparna heter China Red och kommer från Make Up Store. Älskar det läppstiftet! Nu ser mina ögon dock i kors så ska försöka sysselsätta mig med något annat ett tag. Ciao!
Malin Rosenholtz

torsdag 4 november 2010

Dream Wedding

När vi var på Koh Samui fick vi uppleva lite av ett helt fantastiskt bröllop som pågick på den lugna stranden Nathon Beach i solnedgången. Vackra blomarrangemang, fina klänningar, barfota i sanden, oändligt med kärlek, utsikt över havet och horisonten, total lycka... vilket drömbröllop!

onsdag 3 november 2010

Hemsida

Snart ska jag skicka in min färdiga hemsida till min lärare. Alltid när jag bygger en hemsida så har jag svårt att känna mig helt färdig och nöjd med resultatet. Jag vet att det är för att jag inte vill avsluta själva projektet. Älskar att hålla på och trixa och fixa, hitta nya vägar och bygga på olika sätt. Är precis likadan när det gäller redigering av foton, kan hålla på i timmar och orginaltfotot kan ha fått sju helt olika utseenden när jag är klar. Men samtidigt är det ju det som är kul och man lär sig Alltid något nytt när man sitter och leker på datorn. Det är hela tiden något i mig som säger, sluta inte än det finns fortfarande så mycket mer du kan göra. Men nu börjar jag faktiskt känna mig helt färdig och har börjat avsluta detta projekt. Haha och om igen, vadå börjar. Måste nog skaffa hjälp! Det enda jag har problem med är vilket foto jag ska använda mig av på kontaktdelen. Har inget som passar idag utan får ta mig i kragen och fixa något nytt. Fotot ovan på älsklingen blir på förstasidan iaf. Det är spikat och passar som en smäck. Ger er webbadressen när jag publicerat sidan. Jag kanske ska berätta att hemsidan är till för att jag ska visa upp mina foton. Så nu vet ni. Puss&Kram