lördag 29 maj 2010

Lördag

Mitt och Stefans skypesamtal bröts precis nu när han försökte ta med mig in på planet i Bangkok. Hehe. Tidigt imorgonbitti står jag på Arlanda ankommande och väntar på att han ska komma genom tullen. Jag har saknat honom så mycket den här veckan att det har gjort ont i hela kroppen. Ska bli så skönt att få se honom, krama honom och bara få känna hans lukt igen. Måste bara tacka gud för att skype finns, vet inte hur jag hade klarat mig annars. Vi har pratat nästan varje dag och ibland flera gånger per dag.

Jag har inte bloggat något alls den här veckan och det pga att jag inte hunnit och på jobbet är internet så segt att jag inte ens kommer ut på internet. När Stefan har varit borta den här veckan har jag fixat och donat i lägenheten. Sovrummet är som ett helt nytt rum och jag älskar slutresultatet! Som ett jättefint hotellrum. Ska visa er bilder sen. Hoppas han blir glad för överraskningen.

Igår hade jag Jennifer, Emmelie och Sara här. Bjöd på Thaimat som jag slängt ihop. Vi tittade på en hemsk men bra film som heter Sorya M. Vi hade verkligen en helt underbar kväll, Sara och Jennifer åkte härifrån runt 12 och Emmelie sov kvar hos mig. Det måste göras om!

Nu ska jag fortsätta titta på Eurovision Song Contest. Tyckte Anna var jättebra och jag rös när hon sjöng i torsdags. Synd att hon inte kom med till finalen. Ha en fin kväll. Puss!

måndag 17 maj 2010

Solnedgång

Ibland kan utsikten från vår lägenhet vara overkligt vacker och helt magisk.

Lång ledigt

Det känns som att jag varit ledig i typ 3 veckor. Trodde helgen skulle vara över fort, men känns tvärtom som den har varit jättelång. Jag och Stefan har hängt mycket i Stan och vi har ätit mer på restaurang än hemma. Hehe, så kan det bli ibland. Jag har blandat ihop dagarna, men någon dag var vi först på Söder och åt Indiskt till lunch. Kommer inte ihåg restaurangens namn men maten var grym. Sen på kvällen samma dag åkte vi in och åt middag på restaurang Cypern som Stefans kompis äger. Vi har ätit där tidigare och maten är alltid lika gudomlig! Själva restaurangen är riktigt mysig och fint inrett. Tips! I lördags kom tjejerna hem till mig och vi tog först en promenad runt Lötsjön i solen. Sen avslutade vi med lunch på Gröna Stugan som ligger precis vid sjön. Efter det åkte jag in till Stureplan och mötte Stefan, vi hamnade på Fresco Café där vi åt en varsin sallad. Igår, söndag, började jag me en cykeltur på morgonen i en timma, älskar att cykla och shit vad det verkligen tar. Bra träning. Efteråt åkte jag och Stefan ut till Värmdö då vi hört rykten om att solen visat sig betydligt mycket mer där än i Sumpan. När vi kommit halvvägs ut fick vi det bekräftat och vi bestämde oss för att åka till Siggesta Gård. Där stannade vi för lunch och fyndade lite på deras bakluckeloppis. Stefan åt rimmad lax med potatissallad och jag åt pannkakor med sylt och grädde. Vi tänkte spela minigolf men istället åkte vi till Systrarna Delselius, köpte med gott fika bröd och åkte vidare mot Ingarö där Mamma och Pappa hämtade oss med båten som tog oss till landet på Södra Lagnö. Vi satt i varsin stol och njöt av både solen och bullarna. Stefan kastade lite boll med Nemo också. De ska fixas en hel del på landet nu framöver så det kommer bli kul att se när allt är klart. Det är så fint där när allt har blommat ut också. Det ska bli till en ny brygga, mera sand till vår sandstrand, ny altan och annat fix på huset. Det är verkligen på tiden. Jag hade en underbar söndag! Men sen var jag helt slut resten av kvällen och är fortfarande trött idag.

onsdag 12 maj 2010

Onsdag

Jag mår helt fantastiskt bra idag, känner mig verkligen på topp! Idag är en helt underbar dag för att vara i Sverige med skinande sol och klarblå himmel. Igår var det också jättefint och så behagligt ute, tog en promenad på lunchen och efter jobbet åkte jag och Stefan in till Söder och promenerade runt. Sara kommer till mitt jobb idag och först ska vi ta en hurtig promenad runt trekanten och sen blir det god lunch.

Trots att Sverige är helt underbart så har jag en ständig längtan, mer eller mindre varje dag, till paradiset Thailand. Det är inte en jobbig längtan som att jag vill bort härifrån nununu, utan jag blir bara varm i hjärtat och vet att jag kommer vara tillbaka där förr eller senare. Det är kul att se fler som varit på samma platser som en själv och som också har en längtan tillbaka. Som Emelie som önskar att hon idag kunde vara tillbaka på Koh Samui och Nikki Beach.  Där jag och Stefan hängde nästan varje söndag på deras Amazing Sunday brunch. Deras minimuffins! Gah, de godaste jag någonsin ätit. Hehe. Men nu ska det njutas av denna härliga dag! Ha det bra!

måndag 10 maj 2010

Måndag

Malin RosenholtzStefan TurlockMalin RosenholtzMåndag idag och blev precis påmind om att vi bara jobbar tre dagar den här veckan! Underbar nyhet för mig eftersom hela helgen gått åt till att plugga. Som tur var blev det inte så fint väder i helgen. Det var bara skönt att vara hemma och strosa omkring inomhus med tofflor på fötterna och dricka varm choklad. Vi har också storstädat hemma i helgen. Är superfräscht nu. Stefan och jag har även hunnit med att fixa vårt andra sovrum. Vi har använt det som ett förråd kan man väl säga. Så vi röjde ut allting därifrån och kastade en hel del gamla grejer. Sen åkte vi till hans kontor och hämtade ett skrivbord och en stol. Så nu har vi ett kontor där istället. Blev jättefint. Ska bli så skönt att slippa allt papper och strunt som automatiskt hamnat på matbordet. Nu slipper vi äta mat på Stefans objektsbeskrivningar i fortsättningen. Wiho!

I all städning hittade Stefan ett usb-minne där vi har alla våra Thailands bilder från första resan på. Jag har letat som en galning efter det minnet eftersom alla Thailands bilderna försvann när hårddisken krashade. Hade gömt undan detta för att Stefan inte skulle hitta det, då jag höll på att göra en fin fotobok till honom i julklapp. Jag är så glad att han hittade det! Vilken blondie jag har varit.

fredag 7 maj 2010

Dif - Gais

Igår var jag för första gången och tittade på en riktig fotbollsmatch. Mitt jobb sponsrar Dif och vi fick därför vip biljetter igår. La ut ett mail till alla på jobbet och trodde alla skulle komma springandes. Men i slutet av dagen låg de kvar, så jag frågade Thilda om hon hade lust att gå med mig eftersom hon alltid har gått på så mycket matcher sen vi va små. Det ville hon självklart, så länge och så mycket som hon hejar på Dif. Så jag, Thilda och hennes lillebror John gick på Dif - Gais på Stadion. Det va jättekul, trots att jag inte är ett fan av Dif. Men det var så fint väder me sol och mycket folk. Dock satt vi på fel sida och frös till isbitar mot slutet. Efter matchen sprang vi till tunnelbanan som stela pinnar. Hehe. Men det var kul som sagt och jag gör gärna om det när det är varmare ute. Innan jag åkte in till matchen hann jag även springa en runda runt sjön, det var så skönt. Måste börja träna igen!

torsdag 6 maj 2010

Torsdag


Hej hå!
Ser att jag är lite saknad. Det är så att jag har varit sjuk och därav har det inte blivit något bloggande. Jag mår mycket bättre idag och var tillbaka på jobbet igår. Visserligen är jag trött pga att jag varit sjuk. Det tar ju en del på krafterna. Idag efter jobbet blir det nog en promenad. Ska ta fram marknadsföringsboken och läsa lite också, har sista hemtentan nu i helgen. Sen är jag klar med den kursen. Så det blir alltså en hemma helg för min del. Nu blir det pizza till lunch med Jessica på Liljeholmstorget. Mums!

lördag 1 maj 2010

Lördag

Malin RosenholtzKom precis hem från en trevlig lunch+fika med tjejerna i Sickla på mysiga café Garden. Vi gör det varannan lördag och nästa gång är det min tur att komma på ett bra ställe. Tar gärna emot förslag! Idag såg jag ut som på bilderna ovan. Nu är jag himla trött och velar mellan att ta en tupplur eller storstäda. Blir nog det förstnämda. Trevlig dag! :) Malin Rosenholtz