torsdag 26 november 2009

Kluven

Lax med dillhollandaise, sockerärtor & kokt potatis Eller Helstekt entrecôte med dragonkräm, rostad potatis, rödvinssky & broccoli.

Jag fick underbar lagad lax igår av Stefan. Mycket lax är aldrig fel. Men båda rätterna låter jättesmaskiga. Blir ett svårt val av dagens lunch. Känner mig lite bortskämd med all god mat jag ätit på senaste tiden! Nä nu ska jag gå till Marievik och möta Jessica vid Våg. Kram

onsdag 25 november 2009

Mumsfillibabba

Igår lagade Stefan en jättegod kycklingrätt med ris. Han är bäst min man! Efteråt tittade vi på ett till avsnitt och en live sändning av Big Brother. Man vill verkligen inte sluta titta, det är så spännande!

Det har visst blivit många matinlägg nu på sistonde. Men om man är ett matvrak som jag så är det ju inte så konstigt.

tisdag 24 november 2009

Darling


Kom tillbaka till receptionen för ett tag sedan. Åt en fantastisk lunch med Jessica. Maten var himmelskt god som vanligt på Våg. Fick precis ett mail från henne där det bla stod "Jag ska göra allt i min makt för att komma till dig i Thailand!!!". Hon bara måste komma till mig i Thailand. Så de så!

Tips på serier?


De avdammade gamla videobanden ni ser ovan började vi gå igenom igårkväll. Det tog lite tid innan vi hittade en fungerande videobandspelare. Det är Big Brother 2004, där Stefan var med. Han ska spela över till dvd, så vi kanske tar med de till Thailand och tittar där också. Vi ville inte (läs: jag) sluta titta igårkväll. Jag har ju inte sett det tidigare, så för mig är det roligare och bättre än vilka andra program som helst som går på tv just nu. Min älskling är ju världens snyggaste nu, men jeesees jag hade blivit blixtförälskad i honom på en gång om jag såg det när det väl gick. Det hela slutade med att vi kom i säng klockan 11. Annars ligger jag alltid senast klockan 22.00 i sängen på vardagarna. Sen ville jag inte sluta prata så vi somnade väl runt 12-halv 1. Men är ändå inte så farligt trött idag. Bilen startade imorse och jag mår allmänt bra! Så fick jag även ett sms av min älsklings Jessica och vi ska äta lunch idag. Det var så längesen. Buhu. Har saknat att gå på lunch med henne! Ännu en sak som gör dagen bra är att dagens lunch på Våg är "Nörtfärsbiff citrusbrässerade morötter, chevrésky & bulgur". Älskar deras biffar! De är i världsklass! Hehe. Ha en bra dag.

Föressten, någon som har tips på en annan bra serie som vi kan ta med oss till Thailand? Ge mig isf! Vi har redan kollat på Vänner så ni vet. Ska nog åka till Nacka Forum och titta, vet att de har jättemånga olika där.

Söndagen




I söndags mötte jag upp Thilda på Delselius i Gustavsberg och åt en liten lunch. Bakom disken som var fylld med massa godsaker stod en söt Sanna. Efter vi fikat klart sa vi hejdå till henne och bestämde oss för att åka och titta på julmarknaden vid Värmdö Köpcentrum i Mölnvik. Där hittade vi en fin Jojo inne på SuCasa där hon jobbar. De är en helt underbart mysig inredningsbutik med allt. Du kan hitta saker du aldrig trodde fanns, eller som du verkligen inte trodde du behövde. Men efter du varit där så ja. Jag vill verkligen ha deras handgjorda tallrikar och skålar i olika färger. De är så fina! Också vill jag ha deras doftljus. Hehe. Spenderade en heldag där inne för ett tag sedan, suktandes efter allt mellan himmel och jord. De ska även lansera en hemsida med webbutik inom kort. Jag tror på succé! Jag och Thilda strosade runt där bland de röda-vita småstånden tills vi fick syn på ett som gjorde crepes. Vi delade på en med nutella och banan. Det smakade riktigt bra får jag lov att säga! Sen åkte jag hem och somnade nöjd i sängen.

måndag 23 november 2009

Jag är så mätt att jag håller på att smälla av..

Måndag

Dagen började med att jag inte vaknade när klockan ringde imorse. Jag var helt och hållet inne i en dröm och då är det omöjligt för mig att vakna. Så tröck bara av mobilen såfort den började ringa. Tillslut drömde jag om att jag kom försent till mitt jobb pga av att jag inte hittade min bil eller nått liknande. Då vaknade jag fort och tittade på klockan. Shit, hade 10min på mig innan jag skulle åka hemifrån. Snabbt in i duschen och åt en smörgås. När jag väl sitter i bilen och känner att jag nu kan jag sluta stressa och slappna av. Det är ju bara 20min bilfärd sen är jag framme på jobbet i god tid. Men nej, för då startar den inte. Förskte vrida om nyckeln så många gånger att min högertumme är alldeles öm nu. Fick ta tunnelbanan och kom lite försent till jobbet. Drömmen blev sann. Va knäppt egentligen. Men så kan det gå. Idag ska jag på lunch med en kollega och vi ska prova ett nytt thailändskt ställe här i Liljeholmen. Jag måste ju förbereda mig lite innan vi åker. Hehe. Igår var det exakt en månad kvar tills att vi åker. Det är så nära nu!

söndag 22 november 2009

Lördag


Vi hade en jättemysig lördagskväll jag och Stefan. Jag köpte hem libanesisk mat från Libaneza på Tulegatan här i Sundbyberg. Så otroligt gott! Sen mös vi lite i soffan och tittade på vår fina utsikt!

fredag 20 november 2009

Snygga skor





Opening Ceremony.

torsdag 19 november 2009

Yasuragi

Igår tog det mig en och en halvtimma att ta mig hem. Fy sjutton! De hade ju stängt av alla vägar för de där storgubbarna. Jag som skulle träffa Jessica i Kista, men så blev det inte. Ville inte riskera att hamna i ännu mer kö. Men jag vart så himla glad när jag tillslut kom hem.

Vid åtta åkte jag och älsklingen till Stefans-pappas-tjejs-son Johan (kanske heter låtsasbror? Hehe) och hans flickvän Anna i Råsunda. Stefan har precis sålt deras lägenhet och vi skulle dit och fika. Vi fick en helt underbart fin present av dem. Ett presentkort på Yasuragi i Hasseludden. Vi ska dit någon kväll riktigt Snart! Jag har verkligen suktat länge efter att få gå på spa. I Thailand kommer vi gå på massage ofta! Hehe sist vi var där gick vi varje dag i två veckor. Ibland tom två gånger per dag. Det kanske inte blir varje dag, men ofta om jag får bestämma.

onsdag 18 november 2009

Bubbel


Mys i jacuzzin.

Gårkvällen


Igår var Stefan och jag på middag ute på Värmdö hos mamma och pappa. Mamma fyllde år iförrgår så ville gratta henne, därav bjöd jag in mig själv. Vi åt Tacos, skrapade trisslotter och badade Jacuzzi. Jag hade riktigt mysigt!

söndag 15 november 2009

Helgens slut

Jag har varit så duktig idag, *Klappar på mig själv*. Hehe. Har pluggat och efter det tog jag på mig en massa kläder och gick ut på en lång uppfriskande promenad. Nu har jag tänt lite ljus i lägenheten och snart kommer Stefan hem och ska fixa mat till oss. Längtar så tills han kommer.

Filmen vi såg igår var föressten riktigt bra. Så den tycker jag att ni ska se!

Hoppas ni får en fin avslutning på helgen.

lördag 14 november 2009

Lördag

Idag fick jag frukost på sängen av Stefan också tittade vi på bonde söker fru på datorn. Riktigt mysigt! Nu har jag precis duschat och ska fixa till mig lite. Sen ska jag hoppa på tunnelbanan och åka in till stan. Jag ska möta upp Stefan och sen ska vi gå på bio och se 500 days of summer. Jag åker nästan aldrig tunnelbana och när jag väl har gjort det på senaste tiden så har jag blivit så oerhört stressad. Hoppas jag inte blir det idag.. Ni får ha en trevlig lördag! Kram kram

fredag 13 november 2009

Fredagen den 13 idag...

Tips


Billig men grym produkt! Mitt hår är väldigt torrt och frissigt, och har alltid varit det. Så jag köpte det här igår och trodde väl inte mycket på det. Jag hade i det i torrt hår igår. När jag vaknade imorse var mitt hår vackert, mjukt och följsamt, som det aldrig tidigare varit. Tror knappt det är sant. Men jag har ju bara testat det en gång, så vi får se.. kommer fortsätta med detta iaf! Läste också att det har UV-skydd, toppen för mig som ska utomlands. Har även hört att Björn Axens serum ska göra underverk.

Snart sitter jag där bak igen :)

Koh Samui

Nu har vi bokat vårt första boende i Thailand. Efter några dagar i Bangkok flyger vi till Koh Samui. Där ska vi bo på Baan Kao Hua Jook. Jag fastnade Direkt för det stället! Vi har gått igenom hundratals olika hotell mm, men det här verkar vara ett så himla fint och bra boende. Det är ju dock svårt när man inte är där och ser det på plats. Vi har bokat för en månad, sen får vi se hur vi gör. Men det är ju så mycket som är uppbokat i dec, början på jan. Så det var lika bra att boka en månad på en gång.

Friday

Vad underbart det är när solen tittar fram en fredagsmorgon som denna då allt bara känns helt rätt. Det är underbart att det är helg. Är så lycklig. Det var ett tag sen jag var såhär pigg och glad.

Om jag känner och mår såhär bra imorgonkväll, så ska jag nog ta en sväng ute på stan med Jessica.

Life is wonderful!

torsdag 12 november 2009

Kista

Snart slutar jag jobba. Skönt. Jag och Emma jobbar själva den här veckan också. Trots att det är tufft så klarar vi det tillsammans!

Efter jobbet ska jag hämta Jessica så ska vi åka till Kista. Har inte träffat henne på jättelänge. Vi ska fönstershoppa och äta någon god middag. Trevlig kväll vänner :)

onsdag 11 november 2009

Tydligen kan man inte lita på vad folk säger. En läxa som man får lära sig om och om igen. Det var inte alls bara ett word-dokument och en bild som inte gick att rädda. Mer än hälften av alla filer på hårddisken var borta. Så efter att pappa hjälpt mig att klaga så ska de ta en till titt på den. Fyfan vad besviken och ledsen jag blev när jag märkte att så mycket var borta. De hade ju gett mig värsta förhoppningarna. Trodde allt hade gått jättebra och att jag skulle få tillbaks allt. Men så var inte fallet. Har slutat hoppats nu. Fyfan.. varför ska dessa foton ligga så jävla nära om hjärtat? Det gör de verkligen och det tänker jag inte krypa under mattan om. Jag vill ha tillbaka dem!

Nu ska jag sluta skriva om de där dumma och fåniga bilderna och försöka glömma de ist. Som att de inte finns värre problem ute i världen! Men jag tappade verkligen suget att fota efter att hårddisken gick sönder. Tur att jag har Thailandsresan att se framemot. Annars vet jag inte hur jag hade mått.

Har inte riktigt fattat att jag ska åka till paradiset än. Kommer på det ibland och då sprätter det till i hela kroppen och jag blir jätteglad. Jag är så tacksam och glad över att vi ska åka! Igår var det exakt 6 veckor kvar. Tiden kommer bara springa iväg!

måndag 9 november 2009

Vet ni vad?

Idag får jag tillbaka alla mina bilder och dokument som jag hade på min hårddisk som gick sönder. De lyckades tillslut! Helt otroligt, det var endast ett word-dokument och en bild som inte gick att återskapa. Men återstående 40GB (Så mycket trodde jag inte det var!!) gick att rädda. Det känns bra i hela kroppen just nu, trots att det kostar en hel del. Men som jag sagt tidigare så är det värt det.

Mitt tips till er idag är att om ni har mycket foton som ni är rädda om. Gör för gudsskull en backup! Och helst en backup på backupen. Ni förstår vad jag menar. Er dator eller hårddisk kan gå sönder så lätt, så lätt.

söndag 8 november 2009

Hej hopp!

Hej hopp! Länge sedan jag sa hej! Nu ska jag iväg in till stan och träffa Sara och äta lunch på Yogayama. Ska bli kuligt! Sen ikväll blir det middag hos Stefans pappa. Tänkte önska er en trevlig dag. Kram kram.

onsdag 4 november 2009

Garderoben


Såhär ser det ut i garderoben. Vi har fem stycken stålbackar som ni ser på bilden. Köpte även lite smart förvaring till mina smycken. Blev himla fint! Men vet inte riktigt hur jag ska göra med alla väskor och skor än. Just nu har jag tagit upp all plats på hyllan över kläderna. Men kommer väl på något bra.

måndag 2 november 2009

Ny garderob och ont i ryggen

Ajajaj vad min rygg värker. Jag har fått träningsvärk från igår när jag fixade och donade i vår fina garderob. I helgen har vi varit på Ikea där köpte vi bla fem stycken stativ med trådbackar. Så igår skulle det tvättas och kläder skulle vikas och läggas ner snyggt och prydligt i backarna. Det jobbiga var bara att det kändes som att min rygg skulle gå av så jag gick och la mig på soffan var tiondeminut. Men det var det värt. Vilken skillnad på garderoben det blev. Ska lägga upp foton så ni får se!