onsdag 28 oktober 2009

Igår

Vackra rosor som pryder vårt fönsterbräde, fick dem av Stefans kompis Markus i fredags.

Igårkväll behövde både jag och Stefan jobba på datorn. Problemet var bara att vi endast har en dator just nu. Så istället för att en skulle få sitta och jobba och den andra få ångest att den inte kunde jobba. Så struntade vi i att jobba båda två och drog till Kista galleria istället. (Ni vet som på film när två ungdomar sitter och pluggar till ett stort prov, den ena föreslår att de ska göra något kul, slår ihop böckerna och sticker ut och går på nöjesfält) I Kista åt jag vår favoritkebab och Stefan åt kycklingspett med världens godaste Tzatziki till. Efteråt gick vi på bio och såg Zombieland. Det var en riktigt cool film, blev rädd ganska många gånger under filmen och hängde tillslut på Stefan. Det var länge sen jag hörde att folk applåderade efter en film. Efter bion åkte vi hem, la oss i soffan, drack en kopp te och tittade på sista avsnittet av Den stora resan. Jag började böla när de skulle säga hejdå till stammarna. Så sorgligt! Kan bara tänka mig hur plastigt allting måste ha känts för familjerna när de kom hem till Sverige igen efter en sådan resa. Vi avslutade kvällen med en lång dusch för att sedan krypa ner i sängen. En mysig tisdag med andra ord.

måndag 26 oktober 2009

Fina systeryster

Matilda RosenholtzMatilda Rosenholt<
Igår var jag hemma hos Mamma och Pappa på Värmdö och färgade håret på lillesyster. Det blev kanonfint!! Hon är ju superhot. Världens bästa syster är hon!

Sent mot kvällen åkte vi in till stan och gick på bio. Vi såg fame. Efter att ha sett den bara måste jag börja dansa igen! Vilken film alltså. Fick sån otrolig energi så att jag hade svårt att sova igår. Efter bion påväg till bilen sprang jag och sjöng och dansade. Haha. Vill leva i en musikal! Helt underbar film som verkligen får en att tro på sig själv. Gå och se den!Matilda Rosenholtz

fredag 23 oktober 2009

Dresses


Var förbi köpcentrumet idag på lunchen me. Igår var det omöjligt att ens gå in där, det var smockfullt med folk. Ifall jag skulle firat jul och nyår hemma hade jag hittat mina klänningar till dessa tillfällen idag. På MQ fann jag den lila sammetsdrömmen som skulle passat perfekt att ha på julafton. Och sen en ett riktigt guldkorn i en annan liten butik som skulle varit helt awesome att ha på nyårsafton. Tog tyvärr inget kort, men den var helt underbar! Men jag är ju inte hemma då, så tänkte att jag iaf kunde tipsa er! På Cubus hittade jag den gråa klänningen och den är helt identisk min gråa favoritklänning från Topshop. Den finns även i svart och vart faktiskt lite sugen. Men nej, inget shoppande för mig alls nu. Big NONONO! Jag förstår inte vad det är med mig och klänningar, ska jag aldrig få nog? Men jag lyckas ju verkligen alltid hitta sånna där guldkorn som man bara inte kan låta bli att köpa. Jaja. Ni får den för fjuttiga 299kr på Cubus som sagt. Ciao!

Helgen

Ikväll kommer Stefans kompis hem till oss och vi ska bjuda på middag. Så på lunchen blir det att inhandla kvällens ingridienser. Efter middagen blir det självklart Idol. Allihopa är så duktiga! Men mina favoriter är ändå Rabih, Reza, Eddie och Tove. Imorgon på dagen ska vi bege oss ut mot Värmdö, till Rosenholtz bil. Vi ska få våra däck bytta till vinterdäck och sen ska vi väl städa och tvätta våra bilar. Senare på kvällen kanske det blir konsert, vet inte riktigt än.

Den här veckan har gått långsamt. Har suttit själv i receptionen. Eller vi har varit en man kort. Emma som jobbar i posten och hjälper till i receptionen har ju varit en pärla, vi har varit så duktiga tycker jag. Vilket team vi är! Men det har ändå varit jättetufft vissa dagar eller vissa tidpunkter på dagen. Allting händer verkligen samtidigt, jämt! Även fast jag varit helt död mot slutet av kvällen så har jag blivit glad såfort jag stigit in genom dörren hemma. Där har jag mötts av världens mest kärleksfulla och fina människa. Min pojkvän! Jag är så otroligt tacksam för allt han gör för mig! Men även tanken på att vi snart ska på en lång resa till Thailand tillsammans gör varje dag så mycket enklare just nu.
Trevlig helg!

torsdag 22 oktober 2009

Liljeholmstorget


Idag öppnar nya Liljeholmstorget upp för allmänheten! Igår hade de premiär för inbjudna. Vad länge jag har väntat. Vi fick hit en bunt med fina rabatthäften till receptionen och de var faktiskt riktigt bra erbjudanden. Så dit ska jag en sväng på lunchen med en kollega och trängas bland allt folk. Spännande. Det har ju inte funnits några affärer alls här i närheten. Så det ska bli skönt när man snabbt måste köpa strumbyxor bara tex och kan göra det på lunchen. Later!

onsdag 21 oktober 2009

Starbucks

"Sugen på en koffeinfri mockafrappuccino toppad med vispgrädde? Nu finns den snart på hemmaplan. Den amerikanska kafékedjan Starbucks har till slut hittat till Sverige." Jaa, äntligen! De smyger sig in på Arlanda i början på nästa år, men kommer snabbt att ta över hela Sverige. Tror jag iaf. Det godaste dem har enligt mig är deras choklad och banan smoothie, som jag levde på i USA och får inte glömma deras Bluberry scones! Gah, ge mig!

tisdag 20 oktober 2009

Jag tycker..


Stefan TurlockStefan Turlock
...att Stefan ska börja blogga. För kolla bara vilka grymma headers jag skulle kunna göra åt honom! Älskar design som ni kanske förstått vid det här laget. Stefan Turlock

Snart


Jag kommer att kunna bada varje dag i tre månader om jag vill! Haha, bara det lixom. Längtar till den tropiska värmen!

måndag 19 oktober 2009

Favoriträtt

Ja, det är min favvorätt på Våg idag. Lammfärsbiff med fetaostcremé, skysås, gröna bönor & bulgur. Det är så farligt gott! Och som tur är kommer Stefan hit och vi ska äta där idag. Hoppas bara inte att biffen hinner ta slut som den gjorde sist..

Foton från utgången

Lördagen

Stefan Turlock och Patrik Lindqvist i Röd Gubbe
Stefan Turlock och Patrik Lindqvist i Röd GubbeStefan Turlock och Patrik Lindqvist i Röd Gubbe
Foton på Stefan Turlock och Patrik Lindqvist från Röd Gubbe som jag tagit.

I lördags var jag återigen och såg Stefans teater. Det var den allra sista föreställningen av Röd Gubbe. Åkte dit tidigare och tog lite kort på dem när de blev sminkade och förberedde sig på scen. De var lika bra som på premiären. Den scenen när de dansar och Stefan strippar är helt klart roligast. Filmade lite, så ska höra om jag får tillåtelse att lägga upp det för honom! Efteråt fick jag skjuts hem av familjen som också var och tittade på teatern.

Var hemma i någon timma med Stefan sen tog jag bilen in till Östermalm och mötte upp fina Thilda. Vi skulle gå ut, men bekväm som jag blivit hade jag på mig jeans och stövlar. Haha, vilket inte Thilda alls hade kunnat föreställa sig och när hon kom på att det var mig hon skulle ut med hade hon klätt upp sig extra mycket med klänning och klackar. Det var lite roligt, men hon var jättesnygg!! På sista tiden har jag inte alls haft lust att gå ut, men när Thilda frågade så vart jag faktiskt lite sugen. Men det var så mycket skönare med bekväma kläder och skor! Vi började iaf på Fridays och dit kom även Angeline och hennes syster Nathalie och gjorde oss sällskap. Jag beställde en alkoholfri drink och då fick jag världens godaste smoothie. Hur nyttig är inte jag då, går på krogen och dricker smoothie! Hehe. Den heter Smoothie, Gold Medalist. Ni måste prova den! "This thick, fruity combination of strawberry, fresh banana, coconut, pineapple and grenadine is a real winner." Efter ett tag kom servitören tillbaka och frågade vad jag tyckte, och jag fick bara fram att den var himmelskt god samtidigt som jag inte kunde sluta smutta på den. Han förstod att jag skulle älska den. Åh, måste försöka göra den själv!

Med risk för att låta gammal och tjatig nu. Jag har inte tänkt på det så mycket förut, men det är ju omöjligt att prata när man är ute på krogen. Måste de spela så fruktansvärt hög musik. Jag och Thilda var hesa för att vi skrikit så mycket till varandra när vi försökt föra en vanlig konversation inne på Fridays. Riktigt illa.

Jag som inte ätit något höll på att dö av hunger så vi gick till 7eleven och där fick jag i mig en god pizza liknande smörgås med mozzarella, kyckling och pesto. Muuums! Därefter gick vi till Sturecompagniet och dansade resten av kvällen sen åkte jag hemmåt och låg i sängen runt 3 tiden.

fredag 16 oktober 2009

Fredag

Sara Löf
Har haft en jättemysig afton med denna snygga donna! Shit vad Sara passar bra i sin nya hårfärg!! Vi har iaf pratat och ätit sallad från Morella. Nu kommer snart älsklingen hem vilken sekund som helst. Hoppas att han har en jordgubbspaj från Donken med sig till mig. Sen ska vi titta på Idol tillsammans som vi spelat in. Ha en trevlig kväll! Kram. Sara Löf

Från balkongen

Kameran är helt underbar!! Jag är kääär! Haha. Och vilken zoom, helt otrolig. De här korten är tagna av Stefan igår när han skulle testa kameran.
Vad tråkigt att bilderna blir så mycket sämre när man laddar upp dem på blogg.se. Måste hitta en annan bra sida att ladda upp bilder på där man får bästa kvalité. Något tips?

torsdag 15 oktober 2009

Kvällen

Ikväll har vi varit hos Helen och Martin och deras 5dagar gamla son. Han är hur liten och söt som helst! Invigde min kamera och tog massa kort på honom. Vi hade även köpt med oss sallad som vi åt till middag vi fyra. Nu sitter jag och Stefan här hemma och vi har precis tittat på Mammas Pojkar. Nu tycker han att jag ska gå och sova så han kan få datorn. Så tänkte väl göra det nu, för hans skull! Godnatt :)

Canon Eos 500d, EF-S 18-200 IS kit

Är så glad! Det känns som julafton idag eller nej, bättre än julafton. Fick detta paket till jobbet precis. Världens finaste kamera! Min råkade gå sönder ungefär samtidigt som hårddisken och har känt mig handikappad utan en bra kamera. Men nu lovar jag att bjuda på fina foton igen! Valde ett bättre objektiv än standard. Beställde även en liten väska och ett 8gb minne. Åh, kommer kunna ta helt underbara bilder i Thailand. Man kan tom filma med kameran! Den är så fin och luktar så gott, vill bara ta på den hela tiden. Haha. Batteriet är i laddaren, hur ska jag orka vänta tills det laddat klart? Hehe, wie wie!

tisdag 13 oktober 2009

Godmorgon babes!

Vad tror ni jag möttes av när jag kom utanför porten imorse? Jo snö! Vit snö! Så mysigt. Visst var det mest regn. Men vilken härlig känsla jag fick. Mys på hög nivå!

Känns mycket jobbigare att sälja stövlarna än vad jag trodde. Haha kanske för att, för vilken blogg jag än går in på så finns dem där. De är Överallt! Så snygga.... buhu...

Något som är så mycket viktigare och bättre är min hund Nemo. Han opererades nämligen i förra veckan. De tog bort en stor rund knöl som han hade under svansen. En tumör sa de att det var och efter en veckas koll så var den godartad. Så skönt att höra! Stackars lilla Nemo går fortfarande med tratt hemma, vilket han hatar mest av allt. Men det viktigaste är att han är ok.

lördag 10 oktober 2009

Vattenland i USA

Var förbi vid Sickla imorse och lämnade in vår vattentäta engångskamera som vi köpte på ett vattenland i LA. Här ovan är resultatet. Haha, vi hade så kul, vi båda vart 10år gamla igen.

fredag 9 oktober 2009

Stövlar


Fick hem de här fina från Topshop idag. Men jag tror tyvärr att jag ska sälja de på en gång. Är lite osäker, för de är ju hur snygga som helst!!! GAH! Men Thailand betyder miljarders gånger mer än dessa stövlar, och jag måste spara pengar nu! Vi får se. Om någon jag känner har strl 37 och är sugna, säg till! För jag vet att de kommer bli sålda snabbt när jag väl bestämt mig. Sålda till fina Sanna, fan va het hon kommer bli i dem! Åh, känns lite jobbigt att lämna ifrån sig dem. Buhu, men hon blev jätteglad och det gör mig glad!

Såhär ser de utCollan (elin klings nya assistens, såhär på Engla och Gynning har nog inte de från Topshop men ett par identiska.

2år

Stefan Turlock
Hihi, älskar den här bilden som jag tagit på Stefan. Han ser ut som ett busigt litet troll!

Jag vart så glad igår när Stefan ringde och sa att han kommit på att vi kommer att fira vår 2års dag i Thailand. Perfekt! Stefan Turlock

torsdag 8 oktober 2009

Today



Feeling blue,blue,blue..

Julafton vid poolen

Här ska jag och Stefan fira jul!